Alles over de Qwic Performance Serie

De QWIC Performance collectie bestaat uit elektrische fietsen met zeer krachtige ondersteuning. De fietsen beschikken over hoogwaardige componenten en ongekende prestaties. Voor de sportieve gebruiker is dit natuurlijk erg geschikt. Zoek je een fiets die prestatie en hoge uithoudingsvermogen levert? Dan is de Qwic Performance serie precies wat je zoek. Het aluminium frame die met de hand vervaardig is, is gemaakt door een vakman. Alles draait bij deze fietsen om detail. Door de unieke framegeometrie zijn de framematen niet meer van deze tijd. De fiets kan je ruim verstellen.

Filter
X

Qwic Performance serie modellen

De Qwic Performance collectie elektrische fietsen beschikken over een van de meeste efficiënte elektrische systemen. Door de verschillende ondersteuningsstanden, versnellingen en schakelsensor rij je erg zuinig en efficiënt. De Performance serie beschik over zowel midden- als achterwiel motor. Opzoek naar een efficiente achterwiel motor? Of wil je juist een krachtige midden motor van 90Nm. Alles is uiteraard mogelijk. Verder kan je de motor combineren met ruime keuze versnellingssystemen. Zo heb je 11 naafversnellingen van Shimano Alphine in combinatie met de schakelsensor. De lichtste achternaaf in haar klasse. Verder heb je een keuze uit slijtloze SLX Shimano 11 speed derailleur versnellingssysteem. Of het NuVinci N380 traploos schakelsysteem met riemaandrijving (i.p.v. ketting). Alle schakelsystemen hebben rond 380% schakelbereik. Wij hebben al de bovenstaande modellen is te bezichtigen in onze showroom. De koffie staat altijd klaar. Een uitgebreide proefrit van 30 minuten is zonder afspraak mogelijk. Kom gezellig langs voor een adviesgesprek, wij helpen je graag met het vinden van de juiste Qwic Performance model.

De verschillende uitvoeringen van de Performance serie

De Performance collectie komt in 5 verschillende modellen. Deze modellen komen weer in verschillende kleuren en maten. Het instapmodel van deze collectie is de prijswinnende QWIC Performance RD11 heren. Snelheid en sportiviteit is wat deze elektrische fiets je aanbiedt. Tot de puntjes zijn alle design dingen en frame uitgewerkt. In 3 matte kleuren is de fiets verkrijgbaar. Met dank aan de achterwielmotor en schakelsysteem fiets is sportief. Het SLX schakelsysteem zorgt voor supersnelle schakeling tussen de tandwielen. Met liefst 11 schakelingen heb je een bereik van 380%. De fiets heeft 4 ondersteuningsstanden waardoor je zelf bepaalt hoeveel ondersteuning je nodig hebt. Verder is deze RD11 van Qwic te koppelen met je smartphone. Met de Shimano hydraulische schijfremmen heb je ook de beste wat je kunt krijgen. Het remsysteem zorgt voor een optimale remming van de fiets in iedere situatie. Uiteraad heb je ook de Qwic RD11 Speed Pedelec Opzoek naar een fiets voor woon-werk-verkeer? Fiets je lange afstanden en wil je harder dan 25 km per uur fietsen? Dan is de QWIC RD11 Speed Pedelec de ideale oplossing. Je haalt makkelijk 45 km per uur met deze speed pedelec. Met deze fiets kan je langere afstanden eenvoudig overbruggen. De fiets beschikt over een sterke achterwielmotor van 45Nm, hierdoor kan je ook eenvoudig de brug of een heuveltje op. De fiets kan je aan je smartphone koppelen. Voordeel hiervan is dat je het systeem kan updaten zonder dat je dealer te gaan. Eenvoudig via je mobiel in 5 minuten wordt het systeem upgedate. Verder beschikt de fiets over slijtloze schakeltandwielen, hierdoor heb je weinig onderhoud aan de tandwielen nodig. Koplamp is van Buisch & Müler 150 lux, dit geeft je meer dan voldoende licht in de avond. Met een accu van meer dan 700Wh zal je de 100 km moeten halen. Los hiervan heb je ook de Qwic Performance RD11 dames

Qwic Performance serie met middenmotor van Brose

Wil je nog meer kracht en een stille middenmotor. Dan zijn de QWIC MD11 speed pedelec en Qwic Performance MA11 speed pedelec de modellen in het Performance serie. Beide modellen zijn te verkrijgen in zowel heren als dames uitvoering. Er wordt gebruik gemaakt van de stille Brose motor met liefst 90Nm koppel. Dit is dé sterkste en krachtigste middenmotor op de markt. Hiernaast is de fiets prima voor dagelijks gebruik. De Qwic MA11 speed pedelec dames beschikt ook over de Gates belt voor haar aandrijving. Dit is top kwaliteit riem die ervoor zorgt dat de fiets bijna stil is. De Qwic MD11 beschikt ook over de SLX van Shimano. Je schakelt hierdoor supersnel tussen verschillende tandwielen. In de middenmotor sectie heb je ook de QWIC Performance MN380. De MN380 is dé comfortabele versie van de fiets in de Performance Series. Dankzij een sterke middenmotor in combinatie met riemaandrijving heb je dé optimale ondersteuning bij iedere gewenste snelheid. Daarnaast is de MN380 ook nog eens voorzien van het NuVinci systeem waardoor je traploos kunt schakelen. Hierdoor kom jij met ontzettend veel gemak op de plaats van bestemming. De is het comfortabele performance elektrische fiets van Qwic. Dankzij de NuVinci naafversnelling kan je eenvoudig de versnelling traploos verstellen. Met behulp van de Gates riemaandrijving en middenmotor van Brose fiets je elektrisch zonder geluid. Deze complete e-bike is beschikbaar in de kleur mat blauw in heren en damesvariant. Verder beschikt deze ook over mobiele applicatie koppeling, hydraulische schijfremmen van Maguara en een comfortabel zadel. De Qwic Performance fietsen staan altijd in onze showroom voor een proefrit.