Elektrische herenfiets kopen

Bent u op zoek naar een elektrische fiets, dan zijn er een aantal belangrijke zaken waar u op dient te letten. De belangrijkste hiervan is het motorsysteem en de positie van de elektrische motor zelf. De keuzes bij Fietsenwinkel Barendrecht zijn elektrische herenfietsen met voorwielmoter, achterwielmotor of middenmotor. Op de website kunt u zich voldoende inlezen zodat u de juiste keuze kunt maken.

Een variant die zowel te vinden is in het traditionele heren- en damesframe is het frame met lage instap. Het frame ziet er misschien uit als een typisch damesframe, maar dat is het niet! Het frame is bedoelt voor zwel dames als heren. Bent u een heer die een fiets kan gebruiken waarbij het opstappen extra gemakkelijk is, dan is deze fiets met extra lage stang een perfect keuze.

Op onze webshop is het kopen van een elektrische herenfiets gemakkelijker dan ooit. Daarnaast zijn de prijzen van alle fietsen enorm scherp. Wanneer u meer wilt weten over een bepaald model of bepaald onderdeel van een elektrische herenfiets, dan kunt u altijd bellen, chatten of mailen met de medewerkers die altijd voor u klaarstaan.

Ziet u meer in een elektrische fiets van een ander merk? Die zijn uiteraard ook te vinden!

Magazijn OpruimingBekijk