Fietsenwinkel Barendrecht - De webwinkel voor transportfietsen

Waarom Fietsenwinkel Barendrecht ?

fietsenwinkel barendrecht

Waarom Fietsenwinkel Barendrecht?

Fietsenwinkel Barendrecht is een webshop met een ruim assortiment aan elektrische fietsen, speed pedelecs, dames transportfietsen, heren transportfietsen, oma transportfietsen en kindertransportfietsen . In onze webshop vindt u kwaliteit voor de laagste prijs.  Onze producten worden de zelfde dag verzonden zo kunt u de fiets al binnen 1 a 2 werkdagen ontvangen! Wij hanteren de laagste prijs garantie aan. Komt u een product uit ons assortiment voor een lagere prijs tegen ( incl. verzendkosten ) dan bieden we u eveneens de lagere prijs. Om in aanmerking te komen voor de laagste prijs garantie, stuur een mail naar [email protected] voordat u een order hebt geplaatst. Vermeld u hierin: naam van de fiets, de prijs en de link van de aanbieder.

Daarom Fietsenwinkel Barendrecht

 • Showroom van + 300 m2
 • Meer dan 200 fietsen op voorraad
 • Gratis parkeren
 • Betaling in termijnen
 • Laagste prijsgarantie
 • Veilig betalen via SSL verbinding
 • Snelle levering
 • Garantie op alle producten
 • Dagelijks telefonisch bereikbaar
 • 14 dagen bedenktijd

fietsenwinkel barendrecht (2)

Gratis bezorging in Nederland boven € 100,-

De fietsen kunnen 100% rijklaar geleverd worden of 85% rijklaar in doos. Plaatst u de bestelling in doos vóór 13:00 uur, dan kan je de fiets de volgende werkdag al thuis verwachten. U dient de voorwiel, pedalen, stuur, zadel, voordrager en spatbord te gemonteerd. Ook moeten de remmen afstellen. Zie onze montage video’s

We bezorgen de fietsen ook 100% rijklaar. Hiervoor kunt u rekening houden met € 49,95,- montagekosten (geldt niet voor alle fietsen). U kunt dus direct gebruik maken van uw fiets. 100% rijklaar wordt alleen in Nederland geleverd. Voor leveringen buiten Nederland is het enkel mogelijk om de fiets in doos te laten leveren (tegen betaling).

Laagste prijsgarantie

Wij hanteren de laagste prijsgarantie. Mocht u de fiets ergens anders goedkoper vinden dan krijgt u de fiets voor dat bedrag bij ons. Dit geldt niet voor fietsen die bij de concurrent in de aanbieding zijn.

Hieronder kan je de voorwaarden lezen die op de laagste prijsgarantie van toepassing zijn:

 • De concurrent moet de fiets op een webshop aanbieden en een door de leverancier erkend dealer zijn
 • Bij de prijsvergelijking worden bezorgkosten meegerekend
 • De prijs moet openbaar geadverteerd zijn en controleerbaar zijn voor ons
 • De prijs van de fiets moet algemeen geldend zijn en mag geen onderdeel zijn van een bulkaankoop of een aanbieding van gebundelde producten/diensten
 • Al een fiets bij ons aangeschaft en deze goedkoper gezien? De laagste prijsgarantie geldt tot 2 werkdagen na plaatsing van jouw bestelling

Veilige SSL-verbinding

Een SSL-verbinding is een gecodeerde verbinding tussen de server en bezoeker. Een SSL-verbinding kunt u eenvoudig herkennen aan de url (https://domein.nl). Daarnaast geeft een goede browser ook aan dat de lijn beveiligd is door middel van een klein slotje achter de URL of een groene balk.

Wij maken gebruik van een SSL-verbinding, hierdoor kunt u extra veilig uw producten bestellen via onze webshop.

Snelle levering

Over het algemeen kunt u de fietsen die vandaag besteld worden de volgende werkdag thuis verwachten. Wij hanteren een aantal cut off tijden zoals 13:00  uur, 15:00 uur en 17:00 uur. Bij elk product staat de juiste cut off tijd.

Fietsen die 100% rijklaar besteld worden kunt 2 tot 7 werkdagen thuis verwachten. Deze fietsen worden door onze eigen koerier bezorgd. We nemen van te voren telefonisch contact met u op voor een aflever afspraak.

Garantie op uw fiets

De fietsen hebben 1 tot 5 jaar fabrieksgarantie. De garantie loopt via ons, mocht er iets gebeuren met de fiets dan kunt u altijd bij ons terecht. Lees hier verder meer informatie betreft garantie en retour.

14 dagen bedenktijd

Het is altijd mogelijk om een product binnen 14 dagen terug op te sturen. Klik hier voor meer informatie hierover.

logo-fietsenwinkel-barendrecht-copy

Winkelen op afspraak? Maak een afspraak
Hello. Add your message here.