Betaalmogelijkheden en verzending - Fietsenwinkel Barendrecht

Betaalmogelijkheden en verzending

iDeal

Wanneer u internetbankieren heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank, kun je eenvoudig gebruik maken van iDeal. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet bij het plaatsen van uw bestelling op Fietsenwinkel Barendrecht. IDEAL is veilig en betrouwbaar om betalingen te doen op het internet. er geen extra kosten verbonden, aan het betalen met iDEAL.

PayPal

Je kunt natuurlijk ook, via PayPal uw bestelling plaatsen op Fietsenwinkel Barendrecht. Betaal veilig, snel en eenvoudig via PayPal. Aan het betalen met PayPal zijn echter wel, extra kosten verbonden.

In3 (in 3 termijnen)

Met In3 geef e, jouw klanten de mogelijkheid aan om producten, in drie gelijke termijnen te betalen. Deze unieke betaaldienst is zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. Omdat Gespreid betalen de drempel voor hogere bedragen aanzienlijk verlaagd, stijgt de gemiddelde orderwaarde van jouw webwinkel!

Met Gespreid betalen van In3 wordt de eerste termijn direct betaald in de check-out van uw webwinkel. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald aan In3.

YouTube player

Klarna

Fietsenwinkel Barendrecht B.v. bied je de mogelijkheid om met Klarna te betalen. Klarna voert voor Fietsenwinkel Barendrecht B.v. het volledige achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat je een digitale acceptgiro van Klarna per e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen.

Je kunt bij Fietsenwinkel Barendrecht B.v. betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300,-. Ter goedkeuring van je verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna, een gegevens controle uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid ,zoals omschreven staat in haar privacy-statement. Mocht je verzoek tot betaling met acceptgiro onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

Je kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de Klarna website. 

Let op! Ook met de betaalmethode Klarna hoor je twee e-mails van ons te ontvangen. Extra kosten voor Klarna achteraf betalen is 2% van uw aankoopbedrag.

In de eerste e-mail ontvang je een bevestiging van jouw bestelling en in de tweede e-mail een bevestiging dat je betaling is goedgekeurd door Klarna. Heb je deze tweede e-mails niet ontvangen? Dan is je bestelling waarschijnlijk niet goed doorgekomen en wordt deze daarom ook niet in behandeling genomen.

Verzending

Plaats je de bestelling vóór een bepaalde tijdstip (zie voor tijdstip bij product zelf), dan zal het product dezelfde dag verstuurd worden. Dit geldt wel voor alle fietsen die je in doos bestelt. Indien je ervoor kiest om de fiets 100% rijklaar te laten opsturen, kan dit 3 tot 7 werkdagen duren. Voor de montage kunnen er extra kosten bij komen. Bepaalde fietsen kunnen ook gratis afgemonteerd, aan huis geleverd worden. Jouw gekozen fiets dient hiervoor wel op voorraad te zijn. Op zondag, wordt nooit geleverd. De +150 fietsen in onze showroom kunnen direct meegenomen worden 🙂

Wij versturen ook binnen de EU. Er gelden variabele tarieven voor deze verzendmethode.

Kiezen van leverdatum

Komt volgende werkdag niet goed uit voor je? Dan kun je zelf tijdens het afrekenen een gewenste dag kiezen.

Hoe ontvang ik mijn fiets?

Bij bestellen in doos

De fiets zal 85% rijklaar in doos geleverd worden. Op onze website staan meerdere montagevideo’s waarbij het montageproces stapsgewijs wordt toegelicht. Klik hier. om onze montagevideo’s te bekijken.
De volgende onderdelen moeten gemonteerd worden:

  • – Stuur
  • – Zadel
  • – Pedalen
  • – Voorwiel
  • – Voordrager (indien van toepassing)

100% rijklaar verzending

De fiets zal volledig afgemonteerd, bij je geleverd worden. Je kunt hier dus direct op fietsen 🙂

× WhatsApp