Betaalmogelijkheden en verzending - Fietsenwinkel Barendrecht

Betaalmogelijkheden en verzending

Betaalmogelijkheden en verzending

iDeal

Wanneer u internetbankieren heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u eenvoudig gebruik maken van iDeal. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet bij het plaatsen van uw bestelling op Fietsenwinkel Barendrecht. IDEAL is veilig en betrouwbaar om betalingen te doen op het internet. Aan het betalen met iDEAL zijn er geen extra kosten aan verbonden.

PayPal

U kunt ook natuurlijk via PayPal uw bestelling plaatsen op Fietsenwinkel Barendrecht. Betaal veilig, snel en eenvoudig via PayPal. Aan het betalen met PayPal zijn extra kosten aan verbonden.

SprayPay – Gespreid betalen

SprayPay voert voor ons het volledige proces uit voor het gespreid betalen.
Gespreid betalen is mogelijk vanaf een aankoopbedrag van €250 tot €2500,-.

Om via SprayPay te kunnen betalen moet je de volgende stappen doorlopen:

 • Inkomsten / lasten toets
 • Identificatie met behulp van IDIN
 • Overeenkomst digitaal accepteren
 • Automatische incasso machtiging afgeven.

Dit gebeurt allemaal online, zorgvuldig en uiterst efficiënt. Direct krijg je te horen of gespreid betalen mogelijk is. Als de aanvraag volledig is afgerond en door SprayPay wordt goedgekeurd zal de bestelling worden opgestuurd. SprayPay zal vervolgens het eerste termijnbedrag na 30 dagen afschrijven.

 • Veilig en privé afsluiten
 • Betaal via je eigen bank
 • Gelijke termijnen
 • Geen aanbetaling nodig
 • Gelijk uw meubels thuis
 • Snel en eenvoudig
 • Extra aflossen zonder kosten

SprayPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement.


Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Ga naar www.spraypay.nl/algemene-voorwaarden/

SPA

 

in3 (in 3 termijnen)

Met In3 geeft u de mogelijkheid aan uw klanten om producten in drie gelijke termijnen te betalen. Deze unieke betaaldienst is zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. Omdat Gespreid betalen de drempel voor hogere bedragen aanzienlijk verlaagd, stijgt de gemiddelde orderwaarde van uw webwinkel!

Met Gespreid betalen van in3 wordt de eerste termijn direct betaald in de checkout van uw webwinkel. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald aan In3.

AfterPay

AfterPay voert voor Fietsenwinkel Barendrecht het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Er wordt 4.5% extra in rekening gebracht voor transacties via AfterPay.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Verzending

Plaatst u de bestelling vóór een bepaalde tijdstip (zie voor tijdstip bij product zelf), dan zal het product dezelfde dag verstuurd worden. Dit geldt wel voor alle fietsen die u in doos bestelt. Indien u ervoor kiest om de fiets 100% rijklaar te laten opsturen, kan dit 3 tot 7 werkdagen duren. Voor de montage kan er extra kosten bij komen. Bepaalde fietsen kunnen ook gratis afgemonteerd  thuis geleverd worden. Uw gekozen fiets dient hiervoor wel op voorraad te zijn. Op zondag wordt nooit geleverd. De +150 fietsen in onze showroom kunnen direct meegenomen worden 🙂

Wij versturen ook binnen de EU. Er gelden variabele tarieven voor deze verzendmethode.

Kiezen van leverdatum

Komt volgende werkdag niet goed uit voor u? Dan kunt u zelf tijdens het afrekenen een gewenste dag kiezen.

Hoe ontvang ik mijn fiets?

Bij bestellen in doos

De fiets zal 85% rijklaar in doos geleverd worden. Op onze website staan meerdere montagevideo’s waarbij het montageproces stapsgewijs wordt uitgelegd. Klik hier. om onze montagevideo’s te bekijken.
De volgende onderdelen moeten gemonteerd worden:

 • – Stuur
 • – Zadel
 • – Pedalen
 • – Voorwiel
 • – Voordrager (indien van toepassing)

100% rijklaar verzending

De fiets zal volledig afgemonteerd bij u geleverd worden. U kunt dus direct hierop fietsen 🙂

WhatsApp WhatsApp us