Betaalmogelijkheden en verzending - Fietsenwinkel Barendrecht

Betaalmogelijkheden en verzending

Betaalmogelijkheden en verzending

iDeal

Wanneer u internetbankieren heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u eenvoudig gebruik maken van iDeal. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet bij het plaatsen van uw bestelling op Fietsenwinkel Barendrecht. IDEAL is veilig en betrouwbaar om betalingen te doen op het internet. Aan het betalen met iDEAL zijn er geen extra kosten aan verbonden.

PayPal

U kunt ook natuurlijk via PayPal uw bestelling plaatsen op Fietsenwinkel Barendrecht. Betaal veilig, snel en eenvoudig via PayPal. Aan het betalen met PayPal zijn extra kosten aan verbonden.

AfterPay

AfterPay voert voor Fietsenwinkel Barendrecht het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Verzending

Zoals op onze webshop wordt aangegeven versturen wij al onze producten gratis op. Plaatst u de bestelling vóór 13 uur dan kunt u de producten de volgende werkdag op de aangegeven leveradres verwachten. Voor Spirit Fietsen geldt het vóór 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Dit geldt wel voor alle fietsen die u in doos bestelt. Indien u ervoor kiest om de fiets 100% rijklaar te laten opsturen, kan dit 3 tot 5 werkdagen duren. Uw gekozen fiets dient hiervoor wel op voorraad te zijn. Op zondag wordt nooit geleverd. De +150 fietsen in onze showroom kunnen direct meegenomen worden 🙂

Wij versturen ook naar België, we berekenen voor de verzending wel 15 EU extra.

Kiezen van leverdatum

Komt volgende werkdag niet goed uit voor u? Dan kunt u zelf tijdens het afrekenen een gewenste dag kiezen.

Hoe ontvang ik mijn fiets?

Bij bestellen in doos

De fiets zal 85% rijklaar in doos geleverd worden. Op onze website staan meerdere montagevideo’s waarbij het montageproces stapsgewijs wordt uitgelegd. Klik hier. om onze montagevideo’s te bekijken.
De volgende onderdelen moeten gemonteerd worden:

  • – Stuur
  • – Zadel
  • – Pedalen
  • – Voorwiel
  • – Voordrager (indien van toepassing)

100% rijklaar verzending

De fiets zal volledig afgemonteerd bij u geleverd worden. U kunt dus direct hierop fietsen 🙂