Betaalmogelijkheden en verzending - Fietsenwinkel Barendrecht

Betaalmogelijkheden en verzending

Betaalmogelijkheden en verzending

iDeal

Wanneer u internetbankieren heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u eenvoudig gebruik maken van iDeal. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet bij het plaatsen van uw bestelling op Fietsenwinkel Barendrecht. IDEAL is veilig en betrouwbaar om betalingen te doen op het internet. Aan het betalen met iDEAL zijn er geen extra kosten aan verbonden.

PayPal

U kunt ook natuurlijk via PayPal uw bestelling plaatsen op Fietsenwinkel Barendrecht. Betaal veilig, snel en eenvoudig via PayPal. Aan het betalen met PayPal zijn extra kosten aan verbonden.

in3 (in 3 termijnen)

Met In3 geeft u de mogelijkheid aan uw klanten om producten in drie gelijke termijnen te betalen. Deze unieke betaaldienst is zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. Omdat Gespreid betalen de drempel voor hogere bedragen aanzienlijk verlaagd, stijgt de gemiddelde orderwaarde van uw webwinkel!

Met Gespreid betalen van in3 wordt de eerste termijn direct betaald in de checkout van uw webwinkel. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald aan In3.

Klarna

Fietsenwinkel Barendrecht B.v. biedt u de mogelijkheid om met Klarna te betalen. Klarna voert voor Fietsenwinkel Barendrecht B.v. het volledig achteraf betalen proces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van Klarna per e-mail ontvangt om het gekochte product te betalen.

U kunt bij Fietsenwinkel Barendrecht B.v. betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 300,-. Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert Klarna een gegevenscontrole uit. Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met Klarna opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de Klarna website. 

Let op! Ook met de betaalmethode Klarna hoort u twee e-mails van ons te ontvangen. Extra kosten voor Klarna achteraf betalen is 2% van uw aankoopbedrag.

In de eerste e-mail ontvangt u een bevestiging van uw bestelling en in de tweede mail een bevestiging dat uw betaling is goedgekeurd door Klarna. Heeft u deze tweede mail niet ontvangen? Dan is uw bestelling waarschijnlijk niet goed doorgekomen en wordt deze daarom ook niet in behandeling genomen.

Verzending

Plaatst u de bestelling vóór een bepaalde tijdstip (zie voor tijdstip bij product zelf), dan zal het product dezelfde dag verstuurd worden. Dit geldt wel voor alle fietsen die u in doos bestelt. Indien u ervoor kiest om de fiets 100% rijklaar te laten opsturen, kan dit 3 tot 7 werkdagen duren. Voor de montage kan er extra kosten bij komen. Bepaalde fietsen kunnen ook gratis afgemonteerd  thuis geleverd worden. Uw gekozen fiets dient hiervoor wel op voorraad te zijn. Op zondag wordt nooit geleverd. De +150 fietsen in onze showroom kunnen direct meegenomen worden 🙂

Wij versturen ook binnen de EU. Er gelden variabele tarieven voor deze verzendmethode.

Kiezen van leverdatum

Komt volgende werkdag niet goed uit voor u? Dan kunt u zelf tijdens het afrekenen een gewenste dag kiezen.

Hoe ontvang ik mijn fiets?

Bij bestellen in doos

De fiets zal 85% rijklaar in doos geleverd worden. Op onze website staan meerdere montagevideo’s waarbij het montageproces stapsgewijs wordt uitgelegd. Klik hier. om onze montagevideo’s te bekijken.
De volgende onderdelen moeten gemonteerd worden:

  • – Stuur
  • – Zadel
  • – Pedalen
  • – Voorwiel
  • – Voordrager (indien van toepassing)

100% rijklaar verzending

De fiets zal volledig afgemonteerd bij u geleverd worden. U kunt dus direct hierop fietsen 🙂

Update coronamaatregelen 14 dec. Bekijken
Hello. Add your message here.