Betaalmogelijkheden en verzending - Fietsenwinkel Barendrecht

Betaalmogelijkheden en verzending

Betaalmogelijkheden en verzending

iDeal

Wanneer u internetbankieren heeft bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank kunt u eenvoudig gebruik maken van iDeal. Dit is de makkelijkste manier van betalen op internet bij het plaatsen van uw bestelling op Fietsenwinkel Barendrecht. IDEAL is veilig en betrouwbaar om betalingen te doen op het internet. Aan het betalen met iDEAL zijn er geen extra kosten aan verbonden.

PayPal

U kunt ook natuurlijk via PayPal uw bestelling plaatsen op Fietsenwinkel Barendrecht. Betaal veilig, snel en eenvoudig via PayPal. Aan het betalen met PayPal zijn extra kosten aan verbonden.

in3 (in 3 termijnen)

Met In3 geeft u de mogelijkheid aan uw klanten om producten in drie gelijke termijnen te betalen. Deze unieke betaaldienst is zonder rente, BKR registratie en/of leningsovereenkomst. Omdat Gespreid betalen de drempel voor hogere bedragen aanzienlijk verlaagd, stijgt de gemiddelde orderwaarde van uw webwinkel!

Met Gespreid betalen van in3 wordt de eerste termijn direct betaald in de checkout van uw webwinkel. De tweede en derde termijn worden respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald aan In3.

Betaal in termijnen via FietsFlex

Fietsenwinkel Barendrecht is aangesloten bij FietsFlex. FietsFlex biedt eerlijke, transparante niet-doorlopende goederenkredieten voor de aanschaf van alle soorten fietsen waar uw klant direct volwaardig eigenaar van is.

  • Voor aankopen vanaf € 250,- tot maximaal € 12.500,-
  • Er worden geen afsluit- of administratiekosten in rekening gebracht
  • U heeft de garantie dat het maandbedrag en rente niet wijzigt
  • U mag boetevrij extra aflossen, zoveel en vaak als men maar wil!

U als klant betaalt alléén rente over de periode die nodig is om het bedrag weer terug te betalen, hoe korter die periode hoe voordeliger u uit is.

Klik hier om direct uw maandlasten te berekenen.

AfterPay

AfterPay voert voor Fietsenwinkel Barendrecht het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij ons betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 200 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 500.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Er wordt 4.5% extra in rekening gebracht voor transacties via AfterPay.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Verzending

Plaatst u de bestelling vóór een bepaalde tijdstip (zie voor tijdstip bij product zelf), dan zal het product dezelfde dag verstuurd worden. Dit geldt wel voor alle fietsen die u in doos bestelt. Indien u ervoor kiest om de fiets 100% rijklaar te laten opsturen, kan dit 3 tot 7 werkdagen duren. Voor de montage kan er extra kosten bij komen. Bepaalde fietsen kunnen ook gratis afgemonteerd  thuis geleverd worden. Uw gekozen fiets dient hiervoor wel op voorraad te zijn. Op zondag wordt nooit geleverd. De +150 fietsen in onze showroom kunnen direct meegenomen worden 🙂

Wij versturen ook binnen de EU. Er gelden variabele tarieven voor deze verzendmethode.

Kiezen van leverdatum

Komt volgende werkdag niet goed uit voor u? Dan kunt u zelf tijdens het afrekenen een gewenste dag kiezen.

Hoe ontvang ik mijn fiets?

Bij bestellen in doos

De fiets zal 85% rijklaar in doos geleverd worden. Op onze website staan meerdere montagevideo’s waarbij het montageproces stapsgewijs wordt uitgelegd. Klik hier. om onze montagevideo’s te bekijken.
De volgende onderdelen moeten gemonteerd worden:

  • – Stuur
  • – Zadel
  • – Pedalen
  • – Voorwiel
  • – Voordrager (indien van toepassing)

100% rijklaar verzending

De fiets zal volledig afgemonteerd bij u geleverd worden. U kunt dus direct hierop fietsen 🙂

KERST ACTIE: tot 10% op ALLE Vogue en Popal fietsen Bekijken
Hello. Add your message here.