Qwic Premium Serie

Met de QWIC Premium collectie kunt u gemakkelijk alle kanten uit op uw nieuwe elektrische fiets. Daarnaast kunt u de QWIC Premium collectie ook naar wens samenstellen. Kiest u bijvoorbeeld voor een fiets met middenmotoren of juist voor een fiets met een naafmotor in uw voorwiel? Daarnaast staat het design en comfort voorop bij de Premium collectie van QWIC. Alle aluminium frames worden met de hand gemaakt en zijn getest op alle fronten die belangrijk zijn.

De QWIC Premium Serie heeft een ontzettend efficiënt elektrisch systeem. Dankzij dit systeem is de fiets perfect te gebruiken voor zowel woon-werkverkeer als voor stedelijk gebruik. Daarnaast heeft u de keuze hoe groot de accu moet zijn op uw nieuwe fiets. Met een accugrootte van 375Wh tot maar liefst 735Wh zit er altijd wel eentje bij die aan uw wensen voldoet. Daarnaast is de QWIC FN7 inmiddels meerdere keren als allerbeste elektrische fiets bekroond. Dit gebeurde onder andere door De Telegraaf en het onafhankelijke platform elektrischefietsen.com

Ook is in 2020 het model Qwic Premium Q MN8 geintroduceerd. Deze e-bike staat boven alle modellen van Qwic. Van het frame tot aan de accu. Deze fiets zal vanaf april 2020 in onze showroom aanwezig zijn.

Natuurlijk snappen we het als dit nog wat vragen oproept. Welke fiets sluit er nou perfect aan bij uw omstandigheden? Wij als Qwic XL-dealer hebben voldoende Qwic Premium fietsen klaar staan als proefrit. Bij Fietsenwinkel Barendrecht staan we voor u klaar. Bel ons gerust op of kom langs in onze showroom. Dan kijken we samen welke fiets het beste bij uw levensstijl past.

qwic premium serie-min

Filter
X

De verschillende uitvoeringen van de Qwic Premium collectie

De QWIC Premium MN8 is een liefdesbaby van de twee werelden op het gebied van elektrische fietsen. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van elektrische fietsen is deze fiets dé ultieme fiets geworden. De fiets is een samenvoeging van twee van de bestverkochte QWIC fietsen. Door de Premium FN7 samen te voegen met de Trend MN7.2 HS11, ontstond deze prachtige fiets. De Qwic Premium MN8 tour dames is daardoor ook de beste fiets om te gebruiken als forens in de stad. Alles wat kwetsbaar is, is beschermd. De QWIC Premium MN8 is een no-nonsense fiets waar je zeker van op aan kunt. Deze fiets heb je ook in een belt uitvoering i.c.m. Alphine naafversnellingen: de Qwic Premium MA8 tour.

De Qwic Premium MN7 HS11 is een comfortabele elektrische fiets van het merk QWIC. Dankzij zijn krachtige middenmotor van Bafang en de mogelijkheid om te schakelen is dit een zeer comfortabele fiets. De Premium Mn7 is een prijswinnende fiets met Bafang m400 motor. Door de krachtsensor heb je alle controle over je elektrische ondersteuningen. Hierdoor geniet je van een fijne gewichtsverdeling en zit jij comfortabel op de fiets.

Wanneer je op zoek bent naar een lifestyle fiets is de QWIC Premium MN8 tour wellicht de fiets die je zoekt. Dankzij een krachtige en stille motor van Brose in trapas ben je binnen no-time op de plaats van bestemming. De Premium MN8 tour is ideaal voor de jongere fietsers onder ons. De fiets heeft een stoer, modern en comfortabel uiterlijk. Daarnaast heeft de fiets weinig onderhoud nodig dankzij de omsloten kettingkast, naafversnellingen en rollerbrakes. Kortom: de ideale elektrische stadsfiets voor de jongere fietsers onder ons.

De Consumentenbond en De Telegraaf zijn op zoek gegaan naar de allerbeste elektrische fiets met een voorwielmotor. Er was één fiets die duidelijk als winnaar naar voren kwam in de test, de QWIC Premium FN7.1 En dat is niet de eerste keer dan de QWIC Premium FN7.1 in de prijzen valt. Eerder won de fiets onder andere de test van het online platform elektrischefietsen.com. Al met al kunnen we wel stellen dat je met de QWIC Premium FN7.1 een echte topper in huis haalt.

De elegante Qwic Premium I MN7 dames van de QWIC PREMIUM-lijn is de elektrische fiets die comfort en krachtige ondersteuning met elkaar verbindt. Daarnaast is de fiets ook nog eens voorzien van een modern design. Dankzij het accu in het frame is de gewicht prima verdeeld over de fiets. Daarnaast is de kettingkast van de QWIC Premium i MN7 heren. Hierdoor heb je zo min mogelijk onderhoud aan je fiets. De Premium i mn7 is voorzien van een verstelbare stuurpen, een luxe dubbelverende voorvork, een verende zadelpen en hydraulische velgremmen. Stap op de fiets en geniet van een heerlijk fietscomfort.

Ben je op zoek naar een elektrische fiets van QWIC die modern is? Dan is de Qwic Premium i mD9 iets voor jou. Deze fiets staat bekend om de kracht en efficiëntie die de fiets kan beiden. Daarnaast is de fiets erg licht, waardoor je minimale weerstand hebt tijdens het fietsen. De Premium I MD9 heeft een middenmotor van Bafang m420 met rotatie en krachtsensor. Hierdoor beschikt deze sportieve elektrische fiets over een van de krachtigste motoren die op dit moment op de markt te krijgen zijn. Tevens kun je je eigen accu kiezen bij deze fiets.

De waarschijnlijk meest populaire uitvoering in de gehele performance serie van QWIC is de QWIC premium Q MN8. Deze revolutionare e-bike beschikt over een brose middenmotor van 90nm koppel. Daarnaast is het frame van de fiets te krijgen in verschillende maten. Los van dit model heb je ook de Qwic Premium Q MN8 belt met een riem aandrijving. Deze motor heeft speciale sensoren waardoor de energie en actieradius maximaal benut kunnen worden. Daarnaast beschikt de fiets over een naadversnelling van het merk Shimano en hydraulische schijfremmen. Ook beschikt de accu van de fiets over een CAN Bus Battery Management Systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de accu beschermd is tegen zelf- en diepteontlading. Deze accu’s zijn de meest veilige accu’s op de markt.