Fietsplan (NFP) - Fietsenwinkel Barendrecht

Fiets kopen via Fietsplan ?

Opzoek naar een nieuwe fiets en hier ook nog eens belastingvoordeel uit halen? Dat klinkt inderdaad zeer interessant. Via Fietsplan kan je dit samen met je werkgever realiseren. Je krijgt van ons de laagste prijsgarantie en kunt gebruik maken van onze service bij Fietsenwinkel Barendrecht, maar ook aan huis. Kortom; allemaal redenen om nú nog te profiteren van de mogelijkheid, om jouw nieuwe fiets met een flink belastingvoordeel te kopen.

Je kunt je fiets aanschaffen via de Fietsplan. Hierbij kiest je werkgever voor jouw een fiets om aan te schaffen en deze te betalen uit je bruto salaris. Wij werken samen met Nationale Fiets Projecten (NFP)/FiscFree®.

Informeren

Informeer bij je werkgever of je een fiets mag kopen binnen de WKR-regeling. Het is mogelijk dat je werkgever deze administratie zelf beheert of werkt met een bemiddelaar. Let wel op: Fietsenwinkel Barendrecht werkt alleen met NFP/FiscFree®, als bemiddelaar. In het geval van NFP, krijg je van je werkgever een formulier mee die voor ons bedoeld is.

Fiets uitkiezen

Op onze website kan je op je gemak de nieuwe fiets uitkiezen die je middels de WKR-regeling wilt aanschaffen. Met behulp van het formulier die je van je werkgever hebt ontvangen kunnen wij je aanvraag indienen bij de NFP. Kom gezellig langs bij ons in de winkel of geef het per mail aan.

Fiets afleveren

Zodra de aanvraag bij NFP goedgekeurd wordt, kunnen wij de fiets aan je uitkeren. Je wordt door ons op de hoogte gehouden van dit proces. Nadat de fiets bij ons aangekomen is, zullen wij een afspraak met je maken, om aan huis te leveren.

Hoe werkt de betaling?

Voor de betaling ben je afhankelijk van de regels binnen jouw bedrijf. Vraag dus aan je werkgever, wat voor jou de beste optie is. Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden:

  • De betaling gaat via een bemiddelaar zoals NFP/FiscFree® (zie bovenstaande stappen)
  • Het aanschafbedrag declareer je bij je werkgever. In dit geval, kun je de fiets zelf via de website aanschaffen en kies je je gewenste betaalmethode.
  • Je werkgever betaalt de fiets zonder bemiddelaar. Schaf de fiets via de website aan en kies voor overboeking. Geef de factuur aan je werkgever om het bedrag aan ons over te maken. Zodra wij de betaling binnen krijgen , zal de bestelling in behandeling worden genomen.

Kosten van NFP/FiscFree®

Er wordt door NFP 15% aan administratiekosten, over de eerste € 1000 van de fiets en over eventuele accessoires, ingehouden. Het is ook mogelijk dat de door jouw aangeschafte fiets de vergoeding van jouw werkgever overschrijdt. Deze administratiekosten worden betaald door de consument/werknemer aan de fietsenwinkel.

× WhatsApp