Fietsverzekering afsluiten ? Dat kan bij Fietsenwinkel Barendrecht

Fietsverzekering

Logo-ANWB

In samenwerking met de ANWB-fietsverzekeringen biedt Fietsenwinkel Barendrecht een unieke fietsverzekering. Uw fiets is voor een lage premie (vanaf €1,80 per maand) verzekerd tegen diefstal. De premie hangt af van het soort fiets (elektrisch of niet) en de aanschafprijs. Uw locatie in Nederland is hierbij dus niet van belang.

✔ Ik moet nog een nieuwe fiets kopen

Schaft u bij Fietsenwinkel Barendrecht een fiets aan dan ziet u direct wat de maandelijkse premie van deze fiets is. Voegt u de fiets toe aan uw winkelmandje dan wordt u gevraagd om te kiezen voor een diefstal- of diefstal & schadeverzekering. Voor het afschrijven van de maandelijkse premie vragen wij om uw IBAN-nummer. De verzekering wordt verwerkt na het verzenden van uw fiets. Van ANWB-verzekeringen ontvangt u hierna meteen bericht en een overzicht van uw polis. U kunt dus direct met een veilig gevoel rondfietsen!

✔ Ik heb al een nieuwe fiets gekocht

Ook na de  aankoop van een nieuwe fiets bij Fietsenwinkel Barendrecht, kunt u er nog voor kiezen uw fiets te verzekeren. Dit is mogelijk tot twee weken na ontvangst van de fiets. Om uw fiets te verzekeren vult u bovenstaand formulier in. Hierna verwerken wij de aanvraag zo snel mogelijk. Via de mail, ontvangt u de polis dan direct.

Ook handig om te weten

  • Er zijn maar twee opties voor verzekeren: Diefstal (de fiets is tegen diefstal verzekerd) en Diefstal en schade (de fiets is tegen diefstal en schade verzekerd).
  • Maandelijks betaalt u een vast bedrag. Tijdens het bestellen van uw fiets kunt u kiezen voor het afsluiten van een verzekering. Hierbij ziet u direct het bijbehorende maandelijks tarief.
  • Van de ANWB-verzekeringen ontvangt u de verzekeringspolis waar niet alleen het maandbedrag, maar ook het jaarbedrag vermeldt worden. Betalen is echter alleen mogelijk per maand.
  • Minimale duur van de verzekering is 12 maanden. Na deze periode is opzeggen, dagelijks mogelijk.
  • Vereist voor verzekering van de fiets is minstens één ART 2 goedgekeurd slot. Dit mag een ringslot zijn of een los slot dat ART gekeurd is.
  • Wordt uw fiets gestolen terwijl deze verzekerd is? Vraag dan onze klantenservice of de verzekering tijdelijk geschorst kan worden. De verzekering gaat weer in op het moment dat u een nieuwe fiets ontvangt.
× WhatsApp