Kleurrijke damesfietsen in verschillende maten

Ook de damesfietsen worden steeds beter aangepast aan wat de gebruiker wil. U kunt dus altijd een fiets vinden die precies aansluit bij uw wensen. Fietsenwinkel Barendrecht biedt allerlei damesfietsen in het assortiment. Bijvoorbeeld een ‘normale’ Popal County Damesfiets zonder poespas en daarmee goed voor dagelijks gebruik. Al deze damesfietsen zijn gericht op weinig benodigd onderhoud. Daarom is de kettingkast gesloten, zijn ze voorzien van naafversnellingssysteem en gemaakt met hoogwaardige materialen.

Filter
X


Ook zijn er sportieve damesfietsen die in plaats van een naadversnellingssysteem een derailleurversnellingssysteem bevatten. Echte sportvrouwen kiezen voor een racefiets of mountainbike met damesframe. Uw sport kan zo comfortabel en stijlvol uitgevoerd worden op de door u gekozen damesfiets.

De speciale moederfietsen zijn wat minder ruig, maar niet minder handig! Ze hebben een lagere instap en bijna altijd veel ruimte tussen zadel en stuur. Sommige moederfietsen hebben meer versnellingen of een sterkere bagagedrager. Met deze damesfiets wordt het boodschappen doen en het naar school brengen van uw kinderen een eitje. Meestal zijn kinderzitjes op deze fietsen gemakkelijk te monteren. Een welbekende klassieke damesfiets is de omafiets. Vooral kinderen die naar school gaan zijn fan van deze fiets: ook jongens! Alle damesfietsen op Fietsenwinkel Barendrecht zijn van goeie merken en van hoge kwaliteit. Damesfietsen zijn er ook met trapondersteuning. Een lekker lang stuk fietsen wordt hiermee erg aantrekkelijk en de fietsen kan genieten van comfort tijdens het fietsen.

Uw Damesfiets online kopen?

De damesfiets is waarschijnlijk het bekendst van allemaal. Iedereen in Nederland kan er eigenlijk wel op rijden. Door de lage instap is de damesfiets gemakkelijk herkenbaar. De oorsprong van dit model ligt bij de rokken die vroeger altijd gedragen werden door vrouwen. Zelfs met rok konden deze vrouwen gemakkelijk op de fiets stappen. Hoewel niet iedereen meer een rok draagt zijn de verschillende modellen gebleven.

Damesfiets kopen

Neem uw tijd om rond te kijken op de afdeling met damesfietsen voordat u een keuze maakt. Het kopen van een damesfiets dient een weloverwogen beslissing te zijn. Belangrijk zijn de versnellingen, remmen en veringsmogelijkheden. Indien u vragen heeft kunt u deze altijd stellen aan onze klantenservice, zij geven u graag advies!

Goedkope damesfietsen online

Online kunt u ontzettend veel damesfietsen kopen. Op Fietsenwinkel Barendrecht bieden wij uitsluitend damesfietsen van kwaliteit aan, van topmerken. Pak uw voordeel wanneer u gebruik maakt van de online aanbiedingen tijdens aanschaf van een damesfiets of Fietsenwinkel Barendrecht

Damesfietsen per merk

Damesfietsen van topmerken worden aangeboden door Fietsenwinkel Barendrecht. Met deze links ziet u de verschillende pagina’s voor damesfietsen van deze merken:

Oftewel: ruim voldoende keuze! In het overzicht vindt u gegarandeerd een fiets die bij u past!