Transportfiets voor iedereen !

Een transportfiets is altijd handig, of u nu naar de supermarkt gaat voor uw boodschappen of naar de sportschool om te trainen. De voordrager op deze fiets geeft u voldoende ruimte om uw boodschappen- of sporttas kwijt te kunnen. Een krat of mand op deze voordrager geeft de fiets een persoonlijk tintje en maakt hem nog functioneler. De transportfietsen hebben alleen een robuust design en kunnen tegen een stootje. Als schoolfiets of boodschappenfiets zijn ze dus uitermate geschikt. Bij Fietsenwinkel Barendrecht vindt u onder andere de merken BSP, Popal, Avalon, Spirit en Altec, naast nog vele andere transportfietsen.

Filter
X

Verschillende collecties transportfietsen

Dit zijn een paar populaire modellen: Er zijn bij Fietsenwinkel Barendrecht ook andere soorten transportfietsen te vinden: met of zonder versnellingen, met handremmen of juist een terugtraprem. U kunt zelfs kiezen hoe luxe uw transportfiets moet zijn. Op deze manier is het ook aan u welk bedrag u voor uw transportfiets over hebt.

Voor man, vrouw, jongens en meisjes

Transportfietsen zijn bij ons verkrijgbaar als kinderfietsen of heren- of damesmodel. Het frame van deze verschillende transportfietsen is anders. De damesfietsen hebben een lagere instap en de herenfietsen hebben dit niet. U kunt er echter zeker van zijn dat beide modellen even stevig, robuust en sterk zijn.