Garantie Trek - Fietsenwinkel Barendrecht

Trek/Bontrager/Electra/Diamant Beperkte Garantie

Levenslange garantie
Framesets (frame en starre vork), hoofdframe en swingarmen van full suspension-fietsen hebben een levenslange garantie voor de eerste eigenaar.
Bontrager wielen met carbon velgen

2 jaar garantie
Kleding
Onderdelen & accessoires
Alle onderdelen van de ophanging van de achtervering, inclusief lagers, rocker link en bijbehorende bevestigingsmaterialen en componenten.
Bontrager wielen met aluminium velgen, lakwerk en bestickering.

Opvolgend eigendom
Opvolgende eigenaren (tweede of later) hebben recht op 3 jaar garantie vanaf de datum van aankoop bij de detailhandelaar van het Trek-frame en de Trek-vork. Dit geldt niet voor onderdelen zoals wielen, vering of delen van de aandrijving, enz. Het originele aankoopbewijs dient te worden overlegd.

Onder deze garantie valt niet:
Slijtage door normaal gebruik
Onoordeelkundige installatie
Corrosie
Onjuist onderhoud
Installatie van componenten, onderdelen of accessoires die niet oorspronkelijk bedoeld zijn voor de fiets of die niet compatibel zijn met de fiets zoals deze is verkocht
Schade of defect wegens ongeval, valpartij, onoordeelkundig gebruik, misbruik of onachtzaamheid.
Arbeidsloon voor het vervangen of verwisselen van onderdelen
Niet-gedeponeerde producten (originele onderdelen of componenten van andere producenten die door de garantie van die betreffende producent worden gedekt)
Cosmetische krassen of niet-structurele onvolkomenheden op Bontrager carbon velgen of wielen.

Deze garantie heeft betrekking op:
• Alle modeljaar 2020 en nieuwere fietsen
• Onderdelen en accessoires aangekocht na 1 augustus 2019.

Alle producten die hierboven niet expliciet vermeld staan, vallen buiten deze garantie, maar vallen mogelijk wel onder de 2012-2019 Trek Care Limited garantie.

Deze garantie vervalt in zijn geheel indien het frame, de vork of onderdelen zijn gemodificeerd. Deze garantie is uitdrukkelijk beperkt tot de reparatie of de vervanging van een defect onderdeel, zulks ter beoordeling van de fabrikant. Deze garantie is geldig vanaf de oorspronkelijke aankoopdatum. Trek en Electra kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor incidentele schade of gevolgschade, tenzij dit bij wet verplicht is gesteld. Op claims die buiten het land van aankoop worden ingediend, kunnen kosten en aanvullende beperkingen van toepassing zijn. De garantietermijn en garantiebepalingen kunnen per land verschillen. De Engelse versie van de garantiebepalingen prevaleert.

Trek Carbon Care
Een ongeluk zit in een klein hoekje. We weten hoe zuinig je bent op je Trek-fiets en we begrijpen dat het vervangen van een beschadigd fietsframe of onderdeel buiten garantie nare (financiële) gevolgen kan hebben. Daarom hebben we het Trek Carbon Care programma in het leven geroepen. Daarbij krijg je korting op een vervangend frame of onderdeel in het geval van schade die niet onder de garantie valt.

Trek Care/Bontrager Limited garantie 2012-2019

Neem contact op met een erkende Trek-dealer of -distributeur om een garantieclaim in te dienen. Er dient een aankoopbewijs te worden overlegd.

Levenslange garantie
Frames voor de rest van het leven van de eerste eigenaar (met uitzondering van: zie onder)

5 jaar
De swing-armen op alle full-suspension fietsen (met uitzondering van de frames van de modellen Session, Scratch en Slash)

3 jaar
De frames en de swing-armen van alle aluminium modellen van Session, Scratch, Slash en Ticket

2 jaar
Remmen, manden, computers, spatborden, sturen, sloten, pompen, achter dragers, reparatiestandaards, vaste voorvorken, zadels, zadelpennen, stuurpennen, gereedschap, bidonhouders en wielen.
De frames en de swing-armen van alle carbon modellen Session en Slash
Alle onderdelen van de ophanging van de achtervering, inclusief lagers, rocker link en overig materiaal
e-bike motor, controller, accu (2 jaar dan wel 600 oplaadbeurten, afhankelijk van wat het eerste bereikt wordt)
Alle originele Bontrager voorvorken, onderdelen en componenten (met uitzondering van slijtende onderdelen zoals buitenbanden en binnenbanden)

1 jaar
Kleding, tassen, stuurlint, handschoenen, handvatten, helmen, verlichting (met uitzondering van lampjes en batterijen), velgen, schoenen, binnenbanden, buitenbanden.
Lakwerk en bestickering

 

ONDER DEZE GARANTIE VALLEN NIET:
Slijtage door normaal gebruik
Onjuiste montage
Onoordeelkundig onderhoud
Montage van componenten, onderdelen of accessoires die niet oorspronkelijk bedoeld zijn voor de fiets of die niet geschikt zijn voor de fiets zoals deze is verkocht
Schade of defecten wegens een ongeval, valpartij, onoordeelkundig gebruik, misbruik of onachtzaamheid
Arbeidsloon voor het vervangen of verwisselen van onderdelen
Fietsen die worden gebruikt voor commerciële doeleinden – zoals bij verhuur of bij demonstraties en bij beveiliging

Deze garantie geldt voor fietsen uit modeljaar 2011 en later en heeft alleen betrekking op Trek en Bontrager merkproducten. Elk ander origineel onderdeel valt onder de garantieregeling van de oorspronkelijke fabrikant. Alle producten die hierboven niet specifiek genoemd worden, worden bij deze uitgesloten.

Raadpleeg met betrekking tot de garantieregeling voor fietsen van 2010 en ouder de handleiding’ van de fiets of contacteer een erkende Trek-dealer.

Deze garantie vervalt in zijn geheel indien het frame, de vork of onderdelen zijn gemodificeerd. Deze garantie beperkt zich uitdrukkelijk tot de reparatie of vervanging van een defect onderdeel, en genoemde reparatie of vervanging is de enige verhaalmogelijkheid op de garantie. Deze garantie vangt aan op de aankoopdatum, wordt alleen aan de oorspronkelijke eigenaar aangeboden en is niet overdraagbaar. Deze garantie geldt alleen voor Trek-fietsen die gekocht zijn via een erkende dealer of distributeur. Trek Bicycle Corporation is niet verantwoordelijk voor incidentele schade of gevolgschade. In sommige landen is uitsluiting voor incidentele schade of gevolgschade niet toegestaan, dus mogelijk geldt deze uitsluiting niet voor u. Claims in het kader van deze garantie moeten worden ingediend via een erkende dealer of distributeur. Er dient een aankoopbewijs te worden overlegd. Een fiets moet worden geregistreerd bij Trek Bicycle Corporation voordat een garantieclaim kan worden verwerkt. Op claims die buiten het land van aankoop ingediend worden, kunnen kosten en bijkomende beperkingen van toepassing zijn. De duur van de garantie en de details ervan kunnen verschillen per frametype en/of per land. Deze garantie verleent je specifieke juridische rechten en deze rechten kunnen per land verschillen. Deze garantie doet niets af aan je wettelijke rechten. De Engelse versie van de garantiebepalingen prevaleert.

Voor producten die vóór 2012 zijn gekocht, gelieve Trek rechtstreeks contacteren voor de garantiebepalingen.

© Trek Bicycle Corporation 2022
× WhatsApp