Elektrische bakfiets kopen ? - Fietsenwinkel Barendrecht

Bakfietsen

Elektrische Bakfietsen kopen ?

Naar mate de elektrische fiets steeds populairder en populairder wordt zie je dat deze elektrische bakfietsen een specifieke taak gaan vervullen op de straten. Ze hebben uiteraard meerdere taken, maar de meest voor de hand liggende is het gebruik voor woon-werkverkeer. Deze taak kan het best uitgevoerd worden door de elektrische bakfiets. Logischerwijs is deze fiets gelijk aan de normale bakfiets, maar een bijkomend voordeel is de trapondersteuning.

Elektrische bakfietsen zijn de oplossing

Onderhoudsarm zijn is voor een elektrische bakfietsen van groot belang. Verreweg de meeste fietsen die u in dit segment kunt vinden zijn daarom voorzien van een gesloten systeem. Dit houdt in dat het systeem bestaat uit een kettingkast die gesloten is, vaak rollerbrakes en kabels die zijn weggewerkt. Actieradius is voor deze fietsen duidelijk van ondergeschikt belang.

Elektrische bakfietsen

Elektrische bakfietsen zijn hier te vinden van de volgende merken: Popal Troy Voorkeur voor een gewone bakfiets? Niet iedereen heeft behoefte aan een elektrische fiets. Gelukkig bestaat ons assortiment nog steeds gedeeltelijk uit normale bakfietsen !