Covid-19 - Fietsenwinkel Barendrecht

Beste klant,

 

De huidige ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus (COVID-19) leiden momenteel tot veel vragen in Nederland. Daarom willen wij u informeren over de huidige situatie bij Fietsenwinkel Barendrecht.

Onze medewerkers zijn verzocht sociale contacten tot een minimum te beperken om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Graag willen wij jullie hier ook op wijzen:

Afhaal : Bij afhaal gelieve met maximaal 2 personen bij onze balie. Dit voorkomt drukte in de winkel en verkleinen wij de kans op verspreiding tot minimaal.

Bezichtigen: Wij snappen dat broers en zussen, opa’s en oma’s ook graag mee willen kijken en hun advies en smaak willen mee laten tellen. Hier geld ook het zelfde, gelieve met maximaal 2 personen naar binnen. Wij hebben een mooi groot plein waar iedereen een test ritje op mag maken en het is ook lekker weer aan het worden, als u bij de deur of buiten wilt wachten zullen wij dit zeer op prijs stellen.

Testritten : Onder normale omstandigheden lopen wij graag met u mee en assensteren wij kinderen/ouderen waar het nodig is. Helaas is dat nu niet mogelijk en geven wij advies op afstand.

Betaling: Gelieve zo veel mogelijk met pin/contactloos betalen, mocht u toch met contanten betalen graag het volledige bedrag op onze toonbank plaatsen.

Openingstijden: Onder de huidige omstandigheden blijven wij gewoon open. Mocht dit wijzigen, dan plaatsen wij dat op onze website en bij bestellingen en/of reparaties, stellen wij u hier uiteraard op de hoogte van.

Zoals u van ons gewend bent, staat onze webshop 24 uur per dag voor u klaar. Tevens kunt u ons ook bereiken, per e-mail, chat, telefonisch en WhatsApp.

Wij zijn ervan overtuigd dat we deze crisissituatie samen onder de knie zullen krijgen en wensen u, uw familie en geliefden veel succes en gezondheid toe de komende weken!

 

Met vriendelijke groet,

Uw Fietsenwinkel Barendrecht team

× WhatsApp