Fietsenwinkel Barendrecht legt focus op elektrische fietsen! - Fietsenwinkel Barendrecht
e1

Fietsenwinkel Barendrecht legt focus op elektrische fietsen!

Met het oog op de toekomst legt Fietsenwinkel Barendrecht de focus op elektrische fietsen. Een product dat steeds meer aandacht krijg en bij de consument ook steeds populairder wordt. Misschien heb jij dit ook in jouw omgeving ook ervaren. Want los van de consumenten zelf, zijn ook steeds meer bedrijven hun heil gaan vinden in elektrische fietsen. Waarom de populariteit in rap tempo stijgt heeft natuurlijk een aantal redenen. Daar gaan wij hieronder even ‘haarfijntjes’ op in.

e2

De fundering voor de huidige E-bike is gelegd in 1895 (!). Ogden Bolton Jr. kreeg toen patent voor een elektronisch aangedreven fiets. De E-bike was in die tijd relatief duur omdat het niet grootschalig geproduceerd werd. Hierdoor werd het achterhaald door de auto.

Inmiddels zijn we ruim een eeuw verder en is het duidelijk dat motorvoertuigen, door al hun uitlaatgassen, een negatieve invloed hebben op onze klimaat. Hierdoor worden creatieve manieren bedacht om dit tegen te gaan. Dit is ook een van de redenen waarom E-bikes steeds interessanter worden.

 

E-bikes stoten geen uitlaatgassen uit en besparen je onnodige benzinekosten. Daarnaast zijn E-bikes uiterst geschikt voor lange afstanden. Het motortje dat aan jouw E-bike is gevestigd en aangedreven wordt door een accu, zorgt voor extra kracht tijdens lange fietstochten. Heuveltjes op en met wind tegen fietsen is geen enkel probleem meer. Daarnaast zorgt je motor er ook voor dat je sneller fiets.e3

e1

Als klap op de vuurpijl werkt een E-bike ook nog eens ontspannend. Door een lange fietstocht te maken zonder al te veel fysieke inspanningen, kun je lekker je hoofd leegmaken en ontspannen thuis aankomen

Fietsenwinkel Barendrecht kiest daarom bewust voor E-bikes, want E-bikes zijn simpelweg de toekomst! Kom daarom gerust langs om ons assortiment van E-bikes te zien. Daarnaast kunnen we je natuurlijk op maat adviseren.

 

Tot snel!

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


× WhatsApp