QWIC Premium Q elektrische fiets: GPS tracker en grootste accu ooit !

QWIC Premium Q: uniek design met antidiefstalvoorzieningen

Qwic pakt flink uit met het nieuwe Premium Q die zal voorzien van antidiefstal en 24 / 7 pechhulp. Verder onderscheid de fiets met een grote 756 Wh accu die vanaf 1 februari 2020 te bestellen is bij Fietsenwinkel Barendrecht.

De Qwic Premium Q zal het meest innovatieve en unieke e-bike zijn die het Amsterdamse merk op de markt gaat brengen. Dit model zal Qwic naar het hoogste segment binnen de elektrische fiets markt moeten tillen, voornamelijk door hogere niveau van de veiligheid, prestaties en connectiviteit.

qwic permium q dames mat wit

“Met de Premium Q zijn we de e-bike opnieuw gaan definiëren. Onze nieuwe generatie e-bikes voldoet aan de strengste kwaliteitseisen en beschikt over anti-diefstaleigenschappen, is user connected en heeft een enorme actieradius.”

Volgens de oprichter Taco Anema zal Qwic door haar productontwikkeling meedenken over maatschappelijke problemen zoals milieu, leefomgeving en verkeer. Qwic heeft als ambitie om duurzame oplossingen te ontwikkelen. Het Amsterdamse e-bike merk wil ervoor zorgen dat men vaak gebruik gaat maken van de fiets voor het woon-werk-verkeer.

Accu met het meeste capaciteit ooit: 756 Wh

Het designteam hield vanaf het eerste schets van de Premium Q elektrische fiets rekening met de integratie van het grootste accu ooit ontwikkeld door Qwic. Maximale actieradius zal een van de uniek selling points zijn van deze e-bike. Dit is niet ten kosten gegaan van het strakke Qwic-ontwerp en gebruiksgemak.

accu docking qwic premium q

Technologie van elektrische auto-industrie is toegepast op de accu

Qwic Premium Q is standaard uitgevoerd met de stilste en krachtigste e-bike motor op de markt: Brose motor met maar liefst 90 Nm kracht. De accu die volledig ontwikkeld is door Qwic is opgebouwd met chips en celtechnologie uit de elektrische auto-industrie.

Snellaad accu: binnen 3 uur volledig opgeladen

Voor de Premium Q is er speciaal een snellaad-station ontwikkeld om de accu sneller en voornamelijk slimmer te laden. Het station zal over een hibernation modus beschikken. Hierdoor wordt de accu altijd zodanig opgeladen dat de levensduur van de accu geoptimaliseerd zal blijven.

GPS-systeem in het slot

Door de geïntegreerde GPS-systeem van G4s zal je geen zorgen moeten maken. Grootste securitybedrijf in de wereld G4S biedt haar services aan. De Find My Bike functie zal de gestolen Premium Q altijd gevonden worden. Wordt de fiets niet meer teruggevonden krijg je volledig het aankoopbedrag terug. De Qwic Premium Q beschikt hiernaast ook over de 24/7 pechhulp service.

Qwic Premium Q fietsenwinkel Barendrecht (3)-min

Wil je meer informatie over deze geweldige Qwic Premium Q, neem dan contact met ons op. Bekijk hier alle Qwic Premium Q modellen

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


× WhatsApp