Binnen één jaar tijd de fietsenwinkel van Barendrecht en omstreken!
DSCF2812

Binnen één jaar tijd dé fietsenwinkel van Barendrecht en omstreken!

Op de Van Beuningenhaven 14, bij het winkelcentrum Carnisse Veste in Barendrecht, voelt Fietsenwinkel Barendrecht zich binnen een jaar tijd helemaal op zijn plek. Fietsen in alle soorten en maten, voor jong en oud, in combinatie met diensten als onderhoudsbeurten en reparaties zorgen voor een uitstekende relatie met de groep trouwe bezoekers, die steeds groter wordt.Fietsenwinkel Barendrecht (6)

 

Van de klassieke, maar gloednieuwe Oma fietsen tot aan hypermoderne E-bikes en kinderfietsen, Fietsenwinkel Barendrecht heeft het in zijn assortiment. Het brede assortiment is gericht op Barendrecht zelf. ‘’De inwoners van Barendrecht zijn divers, je hebt startende gezinnen die een fiets zoeken voor hun kinderen tot aan ouderen die graag grote fietstochten maken.’’ Aldus Farhad Rezazadeh, die precies een jaar geleden samen met zijn vader en broertje Fietsenwinkel Barendrecht is begonnen.

Farhad en Milad Fietsenwinkel Barendrecht
Farhad Rezazadeh (links) met zijn broertje Milad Rezazadeh (rechts)

Wat in 2015 begon als een webshop resulteert tegenwoordig in een fysieke winkel. ‘’De kracht van online wordt alleen maar versterkt middels een fysieke winkel. Door aantrekkelijke acties voor de klanten, zoals de Black Friday actie komende vrijdag 24 november, waar alle Popal fietsmodellen met een fikse korting aangeboden worden(!), te combineren met een fysieke winkel creëer je meer draagvlak en vertrouwen.  Verder is het toegankelijker voor de klanten en kunnen wij zo op persoonlijke wijze onze kennis en expertise delen.’’

Los van een breed scala aan fietsen, is het assortiment van Fietsenwinkel Barendrecht ook voorzien van alle benodigde accessoires. Stijlvolle mandjes die feilloos passen bij het design van je nieuwe fiets. Of een stevige slot die je fiets streng beveiligd. ‘’We willen de klant op elk vlak service kunnen bieden. Fietsaccessoires spelen daar een belangrijke rol in.’’

Om de bovengenoemde belofte waar te kunnen maken is Fietsenwinkel Barendrecht ook voorzien van een werkplaats. Hier worden dagelijks uitgebreide onderhoudsbeurten tot aan kleine reparaties uitgevoerd. ‘’Onderhoud is van cruciaal belang om de potentie van de levensduur van de fiets na te leven. Daarom hebben wij een werkplaats waar we kleine reparaties als het plakken van een fietsband, tot aan grote onderhoudsbeurten uitvoeren. Dit allemaal tegen zeer schappelijke prijzen, want fietsen moet wel betaalbaar blijven.’’

Fietsenwinkel Barendrecht

Kom gerust een keer langs bij Fietsenwinkel Barendrecht, die ook open is op zondag, en neem een kijkje in de showroom. ‘’De afgelopen tijd hebben we zelfs klanten gehad uit Limburg en Nijmegen, dat is natuurlijk geweldig. Maar wij zijn en blijven Fietsenwinkel Barendrecht, de fietsenwinkel voor Barendrecht en omstreken’’.

Tot snel bij Fietsenwinkel Barendrecht!

P.S. Like onze Facebook pagina en blijf op de hoogte omtrent alle ontwikkelingen van Fietsenwinkel Barendrecht

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


× WhatsApp