Bosch Nyon Display - Fietsenwinkel Barendrecht
Groen en paars helder Geometrisch geld YouTube thumbnail

Bosch Nyon Display

Bosch heeft verschillende displays zo heb je de Purion display, Intuvia, Kiox en de meest uitgebreide de Nyon Display. In deze video ga ik het vertellen wat deze display uniek maakt ten opzichte van de rest van de rest en wat de display allemaal kan.

Bij de Nyon springen 2 elementen uit, de on board navigatie en de grote 3,2 inch touch display. De display is waterdicht en kan met handschoenen bediend worden. Er zit op de display een speciale coating op om reflectie te vermijden. Met deze afneembare display kan je verschillende schermen aanmaken die bij jou het beste past.

Je kan de navigatie direct bedienen via het scherm, in tegenstelling tot de Kiox waar je afhankelijk bent van je mobiele telefoon. De display heeft wifi en bluetooth verbinden, zo worden de data altijd gedeeld met je Bosch app. Het is zelfs mogelijk om de Nyon te koppelen met de bekende Komoot en Outdooractive app, zo kan je mooie routes naar je navigatie opsturen. Het mooie hiervan is dat de navigatiefunctie gekoppeld is met je actieradius. Nyon geeft je aan of je met de huidige accu in bepaalde ondersteuningstand de trip kan voltooien of niet.

Ben je iemand die alles weten over statistieken, dan is Nyon iets voor jou. Er worden bijna alle statistieken bijgehouden van de kracht die je zelf geeft tot hartslag, verbrande calorieën en gemiddelde trapomwentelingen per min. Al je trips worden opgeslagen in je Bosch account en je kan achteraf alle statistieken terughalen.

Software updates via de Bosch Nyon

Last but not least. De software updates, deze updates kan je via je display doen. Zo ben je niet afhankelijk van een fietsenwinkel.

Wij hebben een meer uitgebreide video waarin we alles uitleggen van de Nyon en hoe het werkt.

Ben jij ook benieuwd naar de Nyon, kom naar onze winkel in Barendrecht, deze staat op een fiets gemonteerd. Zo kan je het bekijken en een stukje mee rijden om de navigatie bijvoorbeeld uit te proberen.

Bekijk onze video over de Bosch Nyon:

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Magazijn OpruimingBekijk