De elektrische fiets: hét vervoersmiddel naar het werk - Fietsenwinkel Barendrecht

De elektrische fiets: hét vervoersmiddel naar het werk

Geen zin meer om na te denken? Was het een drukke dag op werk? Gewoon ontspannen naar huis, zonder de hectiek die wij allemaal dagelijks meemaken? De elektrische fiets van Popal is het antwoord op die vragen. Ervaar de mooie omgeving zoals je die niet eerder hebt gedaan. En een zeer prettige en bijkomstige voordeel: op de fietspaden heb je geen last meer van de files!

Popal-Sway-elektrische-fiets-3-min.jpg

Op de elektrische fiets naar uw werk

Stap op de elektrische fiets en begin de dag goed. Het is algemeen bekend dat fietsen gezond is. Echter, door werk en de daarbij behorende lange en drukke dagen, komen wij daar niet altijd aan toe. Is de afstand naar je werk te groot om het met je normale, niet-elektrische fiets te moeten overbruggen? Is de afstand wel te overbruggen, maar wil je niet vermoeid en bezweet op werk verschijnen? Met de elektrische fietsen van Popal bent u snel op uw werk! De auto hoeft niet meer gebruikt te worden voor woon-werkverkeer. Heerlijk om de drukke dag op werk op deze gezonde en ontspannen manier te kunnen beginnen. Ook de terugweg zal hetzelfde aanvoelen: met de wind in uw haren stapt u lekker op uw elektrische fiets van Popal en geniet u van uw fietstocht naar huis. En uw collega’s? Zij moeten zich weer opmaken om de alsmaar toenemende files in te rijden, terwijl u volkomen ontspannen thuis zult aankomen.

Met de elektrische fiets naar werk gaan heeft meer voordelen

U blijft langer gezond en fit doordat u regelmatig de elektrische fiets pakt. Tevens vermindert het de stress, omdat u dagelijks niet veel hoeft na te denken en een momentje voor uzelf hebt. Door met de elektrische fiets naar uw werk te gaan, vermijdt u de alsmaar toenemende files en drukte op de weg én scheelt het u benzinekosten (mocht uw werkgever dit niet willen vergoeden). Ook die dure abonnementen voor het openbaar vervoer kunnen voortaan achterwege blijven. Is er toevallig een collega die ook met de elektrische fiets naar werk gaat? Fiets gezellig samen! Door samen te fietsen worden ook de sociale contacten nog eens aangehaald en verbeterd. De elektrische fietsen van Popal hebben dus meer voordelen dan u zou verwachten!

 

Vanaf nu hebt u meer dan genoeg redenen om met de elektrische fietsen van Popal naar uw werk te gaan, niet waar? Bekijk hier alle elektrische Popal fietsen.

 

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


× WhatsApp