Tweewielerwinkel van het Jaar 2021: Fietsenwinkel Barendrecht is genomineerd! - Fietsenwinkel Barendrecht
Tweewielerwinkel van het jaar 2021 – foto

Tweewielerwinkel van het Jaar 2021: Fietsenwinkel Barendrecht is genomineerd!

De verkiezing Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 is in volle gang en inmiddels is de volgende ronde begonnen.

Tot de 20 tweewielerwinkels, die allen kans maken op deze felbegeerde prijs, behoort ook Fietsenwinkel Barendrecht!

 

Tweewielerwinkel van het jaar 2021 – foto

Elk jaar organiseert www.tweewieler.nl deze verkiezing weer en ook dit jaar is de spanning weer om van zich af te bijten! In 2020 was de winnaar van deze verkiezing Dekkers Tweewielers en de vraag is; Volgt Fietsenwinkel Barendrecht hun in 2021 op?!

Ruim 20 kandidaten, waarvan 18 gevestigd in Nederland en 2 in Vlaanderen (België), zijn door de onafhankelijke vakjury genomineerd om de strijd aan te gaan voor deze titel.

De variatie is dan ook groots, van eenmanszaken tot bedrijven met veel personeel. Van winkels die een specialisme hebben in e-bikes tot winkels waar de focus ligt op sportfietsen. Er is, voor ieder wat.

Tweede ronde

In de huidige ronde, krijgt ieder genomineerd tweewielerwinkel, bezoek van een mystery shopper. Deze, zal het bedrijf, door het oog van de klant, beoordelen. Punten waar men o.a. de focus op zal leggen, zijn uitstraling, beleving en ervaring. Daarnaast zal men aandacht schenken aan ontvangst van de klant, de vriendelijkheid van medewerkers en last but not least, hun productkennis.

Uiteraard komen niet alleen de fysieke aspecten van de winkels van te pas, maar richt men zich ook op de online prestaties. Deze zullen worden geanalyseerd en bestudeerd. Tenslotte zal ook ‘duurzaamheid’ tegen het licht worden gehouden.

Al deze nieuwe en reeds verzamelde informatie wordt bij elkaar gehaald en op basis hiervan kiest de vakjury begin augustus, vier bedrijven die de finalestrijd mogen aangaan op 20 september, tijdens de finale van Vélovak!

Fietsenwinkel Barendrecht

  • Ondernemer: Farhad Rezazadeh
  • Vestigingsplaats: Barendrecht (NL)
  • Showroomoppervlak: 325 m2
  • Werkplaatsoppervlak: 25 m2

Waarom zou je Tweewielerwinkel van het Jaar 2021 moeten worden?

tw winkel 2021

“Wij zijn ons bedrijf in 2015 gestart vanuit onze zolderkamer. Zonder ondernemerservaring, maar wel met veel overgave en passie. Wat ons onderscheidt, is dat we niet over klanten spreken maar over gasten. We willen hen onze winkel laten beleven en een relatie opbouwen. Essentieel in onze aanpak is dat we goed luisteren naar de klant en de juiste vragen stellen. Dan verkoopt de fiets zichzelf.”

Wil jij op de hoogte blijven van alles rondom deze verkiezing? Klik dan hier.

Share this post

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


Magazijn OpruimingBekijk