SP CONNECT: De ideale telefoonhouders voor jou! - Fietsenwinkel Barendrecht
sp connect artikel foto

SP CONNECT: De ideale telefoonhouders voor jou!

Je zit achter het stuur, of juist op je fiets en je krijgt een belangrijk appje of telefoon. Maar dan.. Je wilt geen boete riskeren en/of een ongeluk veroorzaken. Met andere woorden, je zit in een dilemma.

Een bekend situatie, voor velen van ons.

Speciaal daarvoor, is er nu SP Connect!

 

SP CONNECT is een handelsmerk van de internationale bedrijfsgroep SP United Holding AG. De groep heeft locaties in zowel Duitsland, Oostenrijk, Slowakije, China en de VS.

 

De Oostenrijkse eigenaar en manager, Thomas Clen, richtte in 1988 het eerste bedrijf op dat zijn eigen snowboardbindingen produceerde in Birgel, Duitsland. Bijna 30 jaar later is SP-binding nog steeds actief en enorm populair.

De kernonderdelen van het Duitse hoofdkantoor zijn gereedschapsontwerp, gereedschapsfabricage en spuitgieten. Op deze wijze vestigt het bedrijf zich al meer dan 20 jaar, als toeleverancier aan de auto-industrie.

Sinds 2002 worden SP-CONNECT, SP Binding en de actiecamera-accessoires van het merk SP-gadgets vervaardigd in een nieuwe fabriek in China. Van daaruit worden de producten verscheept naar distributeurs in meer dan 70 landen en vijf continenten.

Na een verhuizing naar Wenen, grondig onderzoek en ontwikkeling is in 2016 ’s werelds meest veelzijdige bevestigingssysteem van SP Connect gelanceerd!

 

 

SP CONNECT & Fietsenwinkel Barendrecht

Of het nu gaat om racefietsen, ATV’s, cruises, motorfietsen, snowboards, boten, auto’s, racen, golfen en meer, SP CONNECT biedt verbindingssoplossingen voor jouw smartphone.

Ook bij Fietsenwinkel Barendrecht zijn telefoonhouders van SP Connect te verkrijgen.

Ben jij benieuwd naar onze SP CONNECT telefoonhouders? Klik hier!

 

 

 

 

 

 

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


× WhatsApp